23 Ocak 2013 Çarşamba

2013 DE YİNE YENİ YENİDEN ...

Etkinlik Yönetimi konusunda nihayet taşlar yerine oturmaya başlıyor. Hem bu yola çıkan firmalar , hem de hizmet almak isteyen firmalar , işin önemini kavramaya başlıyor. Bu oluşum içinde , bizde bir taraf olarak yerimizi alma gayreti içindeyiz...

Organize Fikirler olarak , Etkinlik Yönetimi konusunda daima uzmanlaşma alanları belirleyerek ilerlemenin mümkün olacağını düşündük. Ekip ve ekipman edinme konularında yine aynı çizgide olduk. İnovasyona önem vererek , uzmanlık alanlarımızda yeni iş fikirleri ve uygulamaları konusunda arge yapmanın , bu doğrultuda yatırım planları hazırlamanın doğruluğuna inandık. Geldiğimiz noktada eksiklerimiz yok değil , ancak bunun bilincinde olarak yatırımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz...

Organize Fikirler 2013 yılında da yeniliklerini hayata geçirerek  hedeflerine doğru yükselmeye devam edecektir. Ama bu hedefler sektörün de gelişmesine katkı sağlayacaktır.

Organize Fikirler olarak önemsediğimiz şeylerin başında gelen İş ve işgüvenliği konusunda , hedeflediğimiz aşamaların bir kısmına ulaşmış bulunuyoruz. 2013 de bu konuda çok daha fazla özen göstererek sektörde üstün başarılar elde etmek ve sektörümüzü bu konuda geliştirmek önemli hedeflerimizden.

Etkinlik yönetimi konusunda kısa ve orta vadede bir çok hedefimiz var tabi , ama onları zamanı geldikçe farklı iletişim kanallarında yayınlamaya devam edeceğiz.

2013 yılı için değişikliğe web sayfamızla başlıyoruz. Çok yakında yeni web sayfamız hizmete girecek...
Tabi ki yenilikler sadece bununla sınırlı değil . 2013 de bir çok yenilik sektöre kazandırılacaktır.. :)

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder